Profilprodukter

Profilprodukter

Profilprodukter, även kallat produktmedia eller presentreklam är ett kraftfullt verktyg inom marknadsföring som hjälper ditt företag att synas och bygga varumärkeskännedom. Genom att märka olika produkter med företagets logotyp eller budskap kan man på ett subtilt sätt sprida företagets namn och skapa en positiv koppling till varumärket.

Fördelen med profilprodukter är att de ofta används i vardagen, vilket ger återkommande exponering för varumärket. En väl vald produkt kan också förmedla företagets värderingar, som hållbarhet om man väljer miljövänliga alternativ. Utöver att skapa varumärkeskännedom bidrar profilprodukter också till att bygga och stärka relationer. Genom att ge bort en användbar eller attraktiv profilprodukt visar företaget uppskattning och skapar goodwill, vilket kan leda till ökad kundlojalitet och positiva affärsrelationer.

Profilprodukter Stelton kampanj

To Go Click termosmugg 0,2 l & Keep Cool termosflaska 0,6 l Recycled steel

”Hos Segmenta har vi varit kunder i flera år och det fungerar jättebra, tack vare vårt nära samarbete och kontinuerliga möten. Vår lösning med webbshopen fungerar smidigt och enkelt, vi får snabb hjälp med våra önskemål av kompetent och trevlig personal.”

– Sandå Sverige AB

Reklamprodukter

Typiska reklamprodukter inkluderar allt från vattenflaskor, pennor, muggar, nyckelringar till väskor och tekniska prylar som powerbanks eller USB-minnen. För att inte glömma reklamgodis så som karameller och tablettaskar som alltid är lika uppskattade giveaways.

Att använda reklamprodukter för att marknadsföra ert företag är både populärt och effektivt. Många använder det dagligen på arbetsplatsen och andra vid mer specifika tillfällen som till mässor, kickoffer och företagsevent. Oavsett tillfälle så hittar ni i vårt breda sortiment flera smarta och användbara reklamprodukter och giveaways, perfekta att märka med företagets logo eller budskap.

Profilprodukter med tryck

Vilken märkningsmetod som passar bäst varierar beroende på produkt. Vissa produkter är det enklast att trycka på, andra blir finast med brodyr eller gravyr. Hur stor yta ni har att trycka på varierar också mellan produkterna. Fundera därför på hur mycket information ni behöver få med. Har ni flera loggor och budskap kanske det krävs en produkt med större tryckyta. Vi skickar alltid ett korrektur till er som ni får godkänna innan produktionen sätter igång och ordern blir bindande.

Profilprodukter företag

När ni ska välja profilprodukter kan det vara smart att försöka anpassa produkterna efter mottagarna. Försök identifiera vad de kan tänkas vara i behov av. Finns det någon produkt som skulle kunna göra deras vardag lite enklare? Eller en produkt som passar specifikt för deras bransch? Det kan vara värt att lägga lite extra tid på att hitta en produkt som ni verkligen tror kan komma till användning. Då ökar chanserna för att den kommer leva kvar länge och göra reklam för ert företag i många år framöver.

Profilprodukter med specialdesign

Många av våra produkter går att få med egen design. Det innebär att ni kan specialdesigna dem med egen färg, form eller unik märkning efter era önskemål. Det brukar kräva lite framförhållning och särskilda minimikvantiteter. Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt lösning idag

Vi finns här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Personlig service
  • Kända varumärken
  • Flexibla lösningar
  • Mångårig erfarenhet

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Segmenta AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.