Events

Vi hjälper dig till ett lyckat event

Sedan 1991 har vi hjälpt små och stora företag att planera och genomföra kundevents, företagstävlingar, kick off-aktiviteter och andra events för kunder, samarbetspartners och medarbetare. Vår specialitet är företagsresor och dagsutflykter, kickoff-aktiviteter och golftävlingar.

Allt vi gör skräddarsys efter dina önskemål och krav. Syftet är att erbjuda positiva upplevelser, skapa goodwill och stärka relationerna med dina kunder och andra viktiga personer runt ditt företag. Litet eller stort? Du är alltid välkommen med dina frågor och idéer på upplägg.

Företagsevents

Ända sedan starten av Segmenta 1991 har vi planerat och genomfört företagsevents för både stora och små kunder. Vår specialitet är företagsresor och dagsutflykter, kickoff-aktiviteter och golftävlingar. Kontakt oss för mer information och få prisförslag.

”Segmenta står för kvalitet, leveranssäkerhet, kunskap, service och härlig personal. Detta är anledningen till att jag har valt att samarbete med Segmenta i över 25 år.”

– Vinkällaren Grappe

Golfevent

Golftävlingar är lite av vår specialitet med lång erfarenhet och vi hjälper dig gärna till ett lyckat golfevent med ditt företag. Vi agerar oftast projektledare med ansvar för bokning av bana, mat, eventuellt boende, priser, startkit, ta emot inbjudningar och ta fram inbjudan mm. Här skräddarsyr vi nivå efter ert behov. Vi kommer med förslag på lämpliga banor eller jobbar ihop med den anläggning ni redan bestämt er för.

Förutom projektledning inför och efteråt är vi alltid med hela dagen/dagarna vid genomförandet och säkerställer att ni får ett exakt så proffsig upplägg som ni önskar och att era kunder och leverantörer känner att ert arrangemang höjer sig över mängden, det är det vi vet att vi kan göra skillnad kring och frigöra mycket tid för er som uppdragsgivare.

Golfevent

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt lösning idag

Vi finns här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Personlig service
  • Kända varumärken
  • Flexibla lösningar
  • Mångårig erfarenhet

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Segmenta AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.